Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев гласува.Кандидатът за депутат, придружаван от

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев гласува.Кандидатът за депутат, придружаван от
Коментари Харесай

Асен Василев: Да гласуваме и да подредим държавата

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Асен Василев гласува.

Кандидатът за народен представител, придружаван от родителите си, упражни правото си глас в 28-а изборна секция в Хасково.  

" Да гласуваме и да подредим страната ", сподели Асен Василев. 

По-рано през днешния ден другият съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков гласува на изборите 2 в 1 в 133 СУ „ А. С. Пушкин “ в София.

Петков изчака няколко минути пред изборната секция, след което упражни правото си на глас посредством машинно гласоподаване.

" Гласувах, с цел да продължим смяната, тъй като имам вяра, че България може повече. Гласувах за моят президент. Трябва всички смирено да влезем в полемика, тъй като знаем, че идващото държавно управление на България ще бъде съдружно.  Важно е да се приказва за две политики, без които не може - промяната на основния прокурор и основаване на антикорупционна организация, която този път да спре корупцията в България. Ние ще можем да приказваме умерено с този, който е склонен с тези две политики ", сподели още Петков.

" Гласуването е доста елементарно. Всеки може да гласоподава, без значение на какви години. Не се тормозете. Контролните разписки би трябвало да се броят. При машинния избор шансът за операция е доста дребен ", добави той.

Попитан за политиката за Северна Македония, той съобщи, че има да се работи доста и не е обикновено българският бизнес да продава по-лесно в Австралия, в сравнение с в Северна Македония. Не е обикновено за Скопие да се лети през Виена. Трябва да се включат и историците, само че би трябвало да запазим и националните си ползи, безапелационен е още Кирил Петков. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР